Screening Pioneers

Innovatief design van Nederlands fabricaat

Unilux screening pioneers staat sinds 1990 voor innovatie in schermen en bescherming tegen zon en insecten. Als echte pioniers zijn en blijven we continu op zoek naar verdere verbeteringen en nieuwe oplossingen. Unilux is in Nederland marktleider met een volledig assortiment horren. Met een vast team van 50 medewerkers werkt Unilux screening pioneers aan de ontwikkeling en realisatie van kwaliteitsproducten voor de internationale screening markt. Dit doen we met een open vizier voor samenwerking. 

Internationaal zoeken we naar partners die geloven in onze producten en 
innovaties én die ook de eindgebruiker het beste willen bieden. 

Meer weten over Unilux?

 

Unilux horren

De horren van Unilux zijn bijzonder populair door de scherpe prijs-kwaliteitverhouding en de mooie afwerking. Wij staan al jaren bekend om onze betrouwbaarheid en de snelle levering. Voor een vaste hor, een rolhor of een complete hordeur bent u bij ons aan het juiste adres. Wij ontwikkelen en fabriceren horren voor de vakhandel, de woninginrichter, zonweringleverancier of kozijnenleverancier die het beste wil voor zijn klanten.

Meer weten over onze horren?

 

Ruim 1200 verkooppunten

Unilux beschikt over een groot dealernetwerk leveranciers van horren in Nederland en de grensstreek België. Er is altijd een dealer bij jou in de buurt waar je terecht kunt voor advies en service. Vele verkooppunten hebben een informatiezuil met modellen van ons horrenassortiment. Je bent van harte welkom in één van de speciaalzaken. Als je de horren van Unilux via de webshop besteld kun je tevens rekenen op onze vakbekwame service via telefoon en e-mail. Voor het meten en monteren schakelen wij de door jou geselecteerde dealer bij jou in de buurt in. Wil je zelf meten en monteren, dan kun je de online bestelde artikelen ophalen bij een dealer in jouw buurt of tegen meerkosten thuis laten bezorgen.

Zoek een dealer in de buurt

Unilux leverancier van het jaar 2013