Best beschikbare pollengaas Poll Tex in het assortiment

Om pollen tegen te gaan gebruiken we het best beschikbare pollengaas, het gepatenteerde Poll-Tex®. Naast het tegen houden van pollen is Poll-tex hoog transparant en heeft een hoge luchtdoorlaatbaarheid. De Poll-tex  is getest bij de Universiteits kliniek Charite in Berlijn, Duitsland. Deze gespecialiseerde kliniek in het behandelen van allergieën is de enige plek in Europa waar 24 uur per dag getest kan worden op het doorlaten van pollen.


Lees meer >

Introductie Fractions R+T 2015 in Stuttgart

De R+T 2015 in Stuttgart was zeer geslaagd, met vele goede reacties op de introductie van de Fractions.  


Unilux staat ook dit jaar weer op de R+T beurs in Stuttgart.

Unilux staat ook dit jaar weer op de R+T beurs in Stuttgart. U vindt Unilux in Hal 8 op stand 8D12.

Unilux heeft triple A status

Unilux behoort tot de top 4% bedrijven met een triple A status, de hoogste credit rating van Graydon.
Lees meer >

Unilux op TV bij RTL 4 Lifestylexperience

Unilux is uitgenodigd om bij het RTL 4 programma Lifestylexperience uitleg te geven over onze horren. Bekijk hier het item op youtube.
Lees meer >

Unilux wint award Leverancier van het jaar!

Op 17 maart heeft Unilux de award Leverancier van het jaar in de wacht gesleept!
Lees meer >

Zelf meten en monteren

Als u kiest voor zelf meten en monteren bespaart u 15%. Op onze website staan heldere meetinstructies zodat u afhankelijk van uw kozijnen de juiste maten kunt doorgeven voor de productie van de horren. Per product geven wij aan hoe het eenvoudig is om de juiste maat voor het product door te geven. Ieder product wordt geleverd met een praktische montagehandleiding zodat u de hor zelf kunt monteren. 

Stel uw hor samen


Tijgermug in opkomst

Op steeds meer plaatsen wordt de Aziatische Tijgermug gesignaleerd: na Weert en Montfoort nu ook Almere, Lelystad, Emmeloord en Oss. De mug komt vaak mee bij de import van banden voor landbouwvoertuigen of vrachtwagens. Omdat het beestje gevaarlijke ziekten zoals knokkelkoorts en het West-Nijlvirus kan veroorzaken, is het van groot belang dat hij goed wordt bestreden. Met de horren van Unilux houdt u de gevreesde tijgermug buiten!

Bekijk de uitzending van Éénvandaag over dit thema


Lees meer >